Søvngaranti

Prøv slyngevuggen / vuggemotoren i 30 dage.

Alle babyer er helt unikke. Mange babyer elsker deres slyngevugge fra start af, og andre babyer har behov for at vænne sig til de nye omgivelser – for nogle fungerer det slet ikke. Netop derfor tilbyder vi muligheden for at prøve produkterne i 30 dage, så I kan få tid og ro til at mærke, om slyngevuggen er en god hjælp hjemme hos jer. 

Sådan fungerer det

Slyngevuggen og de tilhørende produkter, vuggemotor, stativ, fjeder, kan afprøves i 30 dage, fra den dag du modtager produkterne. Bliver I og jeres baby glad for slyngevuggen / motoren, beholder I blot produkterne. Ønsker du at returnere produkterne, sender du dem retur i samme stand og samme emballage, som du modtog dem i. Vask ikke produkterne inden returnering.

Når vi har modtaget produkterne, refunderer vi det fulde beløb. Vi fratrækker blot fragtomkostningerne ved levering og returfragten kan købes hér.

Udlejning og tilbehør købt seperat er ikke omfattet af søvngarantien.

En guide til en god start

Måske er slyngevuggen kærlighed ved første blik – måske ikke. Nedenfor har vi lavet en lille guide til, hvordan du kan hjælpe din baby med at få en god oplevelse med slyngevuggen.

Første møde

✓  Introducér slyngevuggen for din baby, når han/hun er mæt og træt.

  Hold en hånd på din baby og syng evt. en lille sang, så din baby ved, at du er der.

  Vug forsigtigt slyngevuggen op og ned med hånden.

Bliver din baby utryg og ked af det,  så tag din baby op igen, trøst din baby og prøv igen senere eller næste dag.

Tilpas vuggen

  Hvis din baby ikke kan lide at ligge omsluttet i vuggen, så kan du skabe mere plads i vuggen  med hjælp fra en afstivningsmadras.

✓  Dæmp lysindfaldet og afskærm for sanseindtryk ved hjælp af en baldakin/stofble. OBS! Sørg for at der kan komme frisk luft ind i vuggen.

✓  Har din baby brug for bevægelse for at falde i søvn eller for at blive i søvnen, er vuggemotoren en stor hjælp – både for din baby og for resten af familien.

Kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe!

Skriv til os på: info@membantu.dk eller ring på: +45 93 90 68 91 alle hverdage mellem kl. 09.00-14.00. (Lukket d.04+05.august).

Membantu Deutschland 🇩🇪
Membantu Sverige 🇸🇪

Levering
Bestil inden kl.10.00 i hverdagene og få afsendt din pakke samme dag. Det er også muligt at afhente på vores kontor efter aftale.

M E M B A N T U ApS
CVR 39332140
3540 Lynge, Danmark

Nyhedsbrev

0
Din kurv