Slyngevugge

En slyngevugge omslutter barnet og medvirker til en rolig og tryg søvn. Den vuggende fornemmelse, som slyngevuggen giver barnet, imiterer tiden fra moderens mave.

Tryg og rolig søvn

Omslutter din baby og imiterer tiden fra moderens mave

Økologisk

Vores slyngevugge er produceret i 100% økologisk bomuld

Hurtig levering

Vi ved hvor vigtig søvn er og leverer hurtigt inden for 1-3 hverdage

Sikker betaling

Betal sikkert og nemt med Visa, MasterCard eller MobilePay

Cozy Cradle slyngevugge

Membantu Slyngevugge

Membantu’s slyngevugge, Cozy cradle, er designet til at omslutte din baby og give den tryghedsfølelse, som hjælper til at din baby falder i søvn.

På bagsiden af vores  slyngevugge, er der en praktisk. lille lomme hvori du finder en Baldakin – et luftigt stykke stof, der kan trækkes frem, når du ønsker at afskærme dit barn fra diverse sanseindtryk. Baldakinen fungerer desuden som myggenet.

De fleste babyer elsker at sove i en slyngevugge, da den omslutter barnet og med hjælp fra fjederen, genskaber den de vuggende bevægelser som minder dem om den første tid i deres mors mave. De vuggende bevægelser virker derfor beroligende på de fleste babyers nervesystem. Hvis du ønsker at have begge hænder fri, når dit barn skal sove, kan du tilkøbe vores populære Membantu vuggemotor, der passer perfekt sammen med vores Cozy Cradle slyngevugge.

Slyngevuggen er fremstillet af 100% økologisk og neutral bomuld. Madrassens fyld består af 100% ren uld, som har temperaturregulerende egenskaber.

Nyhed

Nu kan du få en baldakinen i en lækker, blød bomuld og i tre forskellige farver. Baldakinen afskærmer for sanseindtryk og dulmer lysindfaldet i slyngevuggen.

Køb slyngevuggen online

Vores Cozy Cradle slyngevugge er produceret i 100% økologisk og blød bomuld. Knapperne i slyngevuggens fodende gør det muligt at åbne op og nemt lægge sin baby i vuggen. Der medfølger en madras med fyld i 100% ren uld, som har temperaturregulerende egenskaber, en tværpind i birketræ samt en baldakin (myggenet) som du finder i en lille lomme bag på slyngevuggen.

1.399,00 DKK

Tilbud

2.498,00 DKK2.747,00 DKK

Tilbud

4.198,00 DKK

Glade forældre og deres veludhvilede børn betyder meget for os!

Mange af vores kunder giver yderst positive tilbagemeldinger på babyhængevuggens beroligende bevægelser, der i den grad medvirker til mere og roligere søvn hos de små.

Når vi vugger vores baby op og ned fører det ofte til at deres puls sænkes, de falder til ro og ofte også videre til søvn. Søvn er et af de basale behov og er derfor en vigtig faktor for trivsel og udvikling.

Trustpilot-stjerner

Gav mig frihed til at være sammen med storesøster på 2,5 år. Før slyngen blev der sagt meget “lige et øjeblik så er jeg der” og nogle gange kunne det øjeblik være 3 timer, hvis lillebror ikke kunne finde ro. For det meste går der 2 min så sover han.  😃

Katrine Bækgaard

Trustpilot-stjerner

Virker som en drøm. Min datter var ikke i stand til at sove om dagen nogen steder, hverken i vores arme, babynest, sin seng, eller andet. Ligeså snart vi fik motoren fra Membantu sov hun med det samme. Lifesaver!

Kasper Langmann

Trustpilot-stjerner

Er helt vildt tilfreds – både med motoren og med kundeservice. Vi har et uroligt barn, der kun vil hvile og sove i konstant bevægelse. Det får man en træt baby, en træt mor og trætte arme af. Motoren gav ham for første gang længe, lange tiltrængte lure <3

Lissie

Trustpilot-stjerner

Åh livet ville være stramt uden en slyngevugge med en motor til! Vores søn sover tre timers lur i en hoppende slyngevugge og elsker det! Vi har brugt den hver dag fra han var 2 mdr til nu 9 mdr

Laura

Sikkerhed og anvendelse

Vi vægter sikkerheden højt på vores Cozy Cradle og har derfor valgt en dansk producent til vores fjedre – både den almindelige fjeder til hængevugge, men også vores nyudviklede fjeder til babyer, Newborn fjedren.

Den almindelige fjeder anvendes fra 6 kg. og op til 15 kg. Newborn fjederen er egnet til nyfødte babyer, der vejer mellem 2-6 kg. Den giver en væsentligt blødere vug end den alm. fjeder.

Inde i begge fjedre er der monteret en sikkerhedstrop, som er en ekstra sikkerhed, hvis fjederen skulle knække, hvilket er højst usandsynligt.

Vær opmærksom på, at hvis du anvender en brugt slyngevugge, bør du udskifte fjederen, da den kan blive mør med tiden. Det er yderst vigtigt med en fuldstændig funktionsdygtig fjeder.

 

Sundhedsstyrelsen anbefaler

Når spædbarnet (0-1 år) skal lægges til at sove sikkert anbefaler Sundhedsstyrelsen følgende:

 • Spædbarnet bør lægges til at sove på ryggen.
 • Spædbarnet bør kunne dreje hovedet frit skiftevis til venstre og højre side. Barnets hage skal ikke være presset ned mod barnets bryst.
 • Spædbarnet bør ligge på en fast madras, der passer til dets vægt og med mulighed for at ligge fladt
 • Spædbarnet bør ikke sove for varmt, temperaturen bør være max 20 grader.
 • Spædbarnet bør ikke udsættes for tobaksrøg
 • Spædbarnet bør sove uden hovedpude

FAQ

 

Hvad følger med jeres slyngevugge?

Når du køber en Cozy Cradle vugge hos Membantu modtager du:

 • Slyngevugge i 100% økologisk bomuld
 • Karabinhage fastmonteret i vuggen
 • Tværpind i lyst træ
 • Fjeder inkl. sikkerhedsstrop og bomuldspose
 • Bærepose i 100% økologisk bomuld
 • Madras i uld med 100% økologisk bomuldbetræk

 

Hvordan sættes Cozy Cradle hængevuggen op?

Vi anbefaler, at montere vores Cozy Cradle i en loftskrog. Afprøv gerne krogen med vægten fra en voksen, så du er sikker på, at krogen er monteret korrekt.

 1. Montér krogen i en del af den bærende konstruktion.
 2. Når krogen er monteret, skal en kæde monteres ved brug af én karabinhage. Den ønskede højde justeres. Montér gerne en stofpose om kæden. 
 3. For enden af kæden monteres fjederen ved brug af endnu en karabinhage.
 4. Slyngevuggen monteres som det sidste i den anden ende af fjederen ved at anvende den sidste karabinhage.
 5. Tværpinden og madrassen monteres afslutningsvis. Husk at binde tværpinden fast.
Må en slyngevugge bruges til en nyfødt?

Vuggen fungerer godt til nyfødte, da følelsen af vuggen og dens bevægelser minder om tiden i moderens mave. Det giver babyen en tryghed og en følelse af at være omsluttet.

Vær opmærksom på at hovedet ligger højere end fødderne – og at der er fri luftveje. Placér evt. et foldet håndklæde under madrassen fra skulderområdet og ned.

Vi anbefaler samtidig, at du anskaffer dig vores specielle slyngevuggefjeder til nyfødte.

Hvor længe kan mit barn bruge en hængevugge?

En babyhængekøje kan anvendes indtil dit barn kan sidde, knæle eller trække sig op selv. Herefter er det ikke længere sikkert, at anvende en babyhængekøje, da barnet kan kravle ud selv. Slyngevuggen kan anvendes op til 15 kg.

Må min baby sove i slyngevugge om natten?

Der findes forskellige anbefalinger på området for slyngevugge og hængevugge, men endnu ingen forskning, der taler hverken for eller imod.

Vi anbefaler derfor, at følge sundhedsstyrelsens generelle retningslinjer for søvn.

Vær opmærksom på at din baby ikke får det for varmt i slyngevuggen og at der er frie luftveje.

Hvad koster Cozy Cradle-slyngevugge?

Cozy Cradle vuggen koster 1.399,- kr.i vores webshop og fra 2.498,- kan du købe slyngevuggen sammen med vores populære Membantu vuggemotor. 

Info

MEMBANTU ApS

Smedevangen 4
DK - 3540 Lynge
info@membantu.dk

TLF +45 93 90 68 91

CVR: 39332140

Membantu Deutschland
Membantu Sverige

Kundeservice

Du kan betale med:

Kontakt

9 + 7 =

0
Din kurv