Slyngevugge

En slyngevugge omslutter barnet og medvirker til en rolig og tryg søvn. Den vuggende fornemmelse, som slyngevuggen giver barnet, imiterer tiden fra moderes mave.

Tilfredshed

Din tilfredshed betyder alt for os – fuld tilfredshed eller pengene retur

Økologisk

Vores slyngevugge er produceret i 100% økologisk bomuld

Hurtig levering

Vi ved hvor vigtig søvn er og leverer hurtigt inden for 1-3 hverdage

Sikker betaling

Betal sikkert og nemt med Visa, MasterCard eller MobilePay

Cozy Cradle slyngevugge og babyhængekøje

cozyCradle slyngevugge Membantu

Membantu sælger vores egen slyngevugge – vores Cozy cradle. Slyngevuggen er udformet, så den omslutter barnet og giver det en tryghedsfølelse, når det skal sove.

De fleste babyer finder mest ro i vores arme, men det kan blive hårdt for mor eller far. Vores Cozy Cradle slyngevugge er derfor et fantastisk redskab, der kan aflaste forældrene lidt.

Slyngevuggen minder om en hængekøje til babyer og er en slags hængende vugge. På slyngevuggen er der monteret er stor fjeder, der kan bevæge den hængende vugge i en op- og nedadgående bevægelse.

De op- og nedadgående bevægelser imiterer tiden fra moderens mave og har en særlig positiv effekt på børn med søvnudfordringer, børn med kolik eller børn med refluks.

Hvis du ønsker at have begge hænder fri, når dit barn skal sove, kan du tilkøbe vores populære Membantu vuggemotor, der passer perfekt sammen med vores Cozy Cradle slyngevugge.

Køb slyngevuggen online

Vores slyngevugge er produceret i 100% økologisk bomuld samt en tværpind i lyst træ. I fodenden er der monteret knapper, så det er muligt at åbne fodenden og nemt putte sin baby i slyngevuggen. Der medfølger også en madras. Vi anbefaler, at slyngevuggen monteres i en krog i loftet og tjek gerne krogen med vægten fra en voksen inden du monterer slyngevuggen i krogen.

1.199 DKK Inkl. moms

Glade forældre og deres veludhvilede børn betyder meget for os!

Mange af vores kunder giver yderst positive tilbagemeldinger på slyngevuggens beroligende bevægelser, der i den grad medvirker til mere og roligere søvn hos de små.

Når vi vugger vores baby op og ned fører det ofte til at deres puls sænkes, de falder til ro og ofte også videre til søvn. Søvn er et af de basale behov og er derfor en vigtig faktor for trivsel og udvikling.

Trustpilot-stjerner

Gav mig frihed til at være sammen med storesøster på 2,5 år. Før slyngen blev der sagt meget “lige et øjeblik så er jeg der” og nogle gange kunne det øjeblik være 3 timer, hvis lillebror ikke kunne finde ro. For det meste går der 2 min så sover han.  😃

Katrine Bækgaard

Trustpilot-stjerner

Virker som en drøm. Min datter var ikke i stand til at sove om dagen nogen steder, hverken i vores arme, babynest, sin seng, eller andet. Ligeså snart vi fik motoren fra Membantu sov hun med det samme. Lifesaver!

Kasper Langmann

Trustpilot-stjerner

Er helt vildt tilfreds – både med motoren og med kundeservice. Vi har et uroligt barn, der kun vil hvile og sove i konstant bevægelse. Det får man en træt baby, en træt mor og trætte arme af. Motoren gav ham for første gang længe, lange tiltrængte lure <3

Lissie

Trustpilot-stjerner

Åh livet ville være stramt uden en slyngevugge med en motor til! Vores søn sover tre timers lur i en hoppende slyngevugge og elsker det! Vi har brugt den hver dag fra han var 2 mdr til nu 9 mdr

Laura

Sikkerhed og anvendelse

Vi vægter sikkerheden højt på vores Cozy Cradle og har derfor valgt en dansk producent til vores fjedre – både den almindelige fjeder til hængevugge, men også vores nyudviklede fjeder til babyer, Newborn fjedren

Den almindelige fjeder anvendes fra 6 kg. og op til 15 kg. Newborn fjederen er egnet til nyfødte babyer, der vejer mellem 2-6 kg. Den giver en væsentligt blødere vug end den alm. fjeder.

Inde i begge fjedre er der monteret en sikkerhedstrop, som er en ekstra sikkerhed, hvis fjederen skulle knække, hvilket er højst usandsynligt.

Vær opmærksom på, at hvis du anvender en brugt slyngevugge, bør du udskifte fjederen, da den kan blive mør med tiden. Det er yderst vigtigt med en fuldstændig funktionsdygtig fjeder.

Sundhedsstyrelsen anbefaler

Når spædbarnet (0-1 år) skal lægges til at sove sikkert anbefaler Sundhedsstyrelsen følgende:

 • Spædbarnet bør lægges til at sove på ryggen.
 • Spædbarnet bør kunne dreje hovedet frit skiftevis til venstre og højre side. Barnets hage skal ikke være presset ned mod barnets bryst.
 • Spædbarnet bør ligge på en fast madras, der passer til dets vægt og med mulighed for at ligge fladt
 • Spædbarnet bør ikke sove for varmt, temperaturen bør være max 20 grader.
 • Spædbarnet bør ikke udsættes for tobaksrøg
 • Spædbarnet bør sove uden hovedpude

FAQ

 

Hvad følger med jeres slyngevugge?

Når du køber en Cozy Cradle slyngevugge hos Membantu modtager du:

 • Slyngevugge i 100% økologisk bomuld
 • Sjækel inkl. metalophæng
 • Tværpind i lyst træ
 • Fjeder inkl. sikkerhedsstrop og bomuldspose
 • Bærepose i 100% økologisk bomuld
 • Madras med 100% økologisk bomuldbetræk
 • 3 karabinhager
 • Loftskrog
 • Kæde

 

Hvordan sættes Cozy Cradle hængevuggen op?

Vi anbefaler, at montere vores Cozy Cradle i en loftskrog. Afprøv gerne krogen med vægten fra en voksen, så du er sikker på, at krogen er monteret korrekt.

 1. Montér krogen i en del af den bærende konstruktion.
 2. Når krogen er monteret, skal den medfølgende kæde monteres ved brug af én karabinhage. Den ønskede højde justeres.
 3. For enden af kæden monteres fjederen ved brug af endnu en karabinhage.
 4. Slyngevuggen monteres som det sidste i den anden ende af fjederen ved at anvende den sidste karabinhage.
 5. Tværpinden og madrassen monteres afslutningsvis. Husk at binde tværpinden fast.
Må en slyngevugge bruges til en nyfødt?

Slyngevuggen fungerer godt til nyfødte, da følelsen af slyngevuggen minder om tiden i moderens mave. Det giver babyen en tryghed og en følelse af at være omsluttet.

Vær opmærksom på at hovedet ligger højere end fødderne – og at der er fri luftveje. Placér evt. et foldet håndklæde under madrassen fra skulderområdet og ned.

Vi anbefaler samtidig, at du anskaffer dig vores specielle slyngevuggefjeder til nyfødte

Hvor længe kan mit barn bruge en slyngevugge?

Slyngevuggen kan anvendes indtil dit barn kan sidde, knæle eller trække sig op selv. Herefter er det ikke længere sikkert, at anvende en slyngevugge, da barnet kan kravle ud selv. Slyngevuggen kan anvendes op til 15 kg.

Må min baby sove i slyngevugge om natten?

Der findes forskellige anbefalinger på området for slyngevugger, men endnu ingen forskning, der taler hverken for eller imod.

Vi anbefaler derfor, at følge sundhedsstyrelsens generelle retningslinjer for søvn.

Vær opmærksom på at din baby ikke får det for varmt i slyngevuggen.

Hvad koster Cozy Cradle slyngevuggen?

Cozy Cradle slyngevuggen koster 1.199,- kr.i vores webshop og fra 2.499,- kan du købe slyngevuggen sammen med vores populære Membantu vuggemotor. 

Info

MEMBANTU ApS

Smedevangen 4
DK - 3540 Lynge
info@membantu.dk

CVR: 39332140

Kontakt

6 + 5 =

0
Din kurv