Lær os at kende

MEMBANTU er startet af forældre til forældre!

Idéen om en vuggemotor til slyngevuggen

MEMBANTU er startet af Stephanie og Eva i 2018, der begge oplevede et stort behov for et ekstra sæt hænder i deres børns første leveår.

Eva fordi hun fik tvillinger, og hvis hun var alene med begge børn, og de var kede af det på samme tid, var det svært at lade den ene være ked af det, mens man trøstede den anden. Tvillingerne var begge glade for at ligge i slyngevuggen, og det gav dem tryghed og ro. Særligt Evas dreng, der led af refluks, havde gavn af slyngevuggens bevægelser, der lindrede hans smerter. 

Stephanie fordi hendes dreng havde svært ved at finde ro og falde i søvn. Han fandt ro i slyngevuggen og dens vuggende bevægelser. Med hjælp fra vuggemotoren blev der også tid til at få klaret diverse gøremål i hjemmet, imens hendes søn sov lur.

Eva fandt, i sin søgen på hjælp, frem til vuggemotoren, som har eksisteret i udlandet i årtier. Vuggemotoren blev løsningen på udfordringerne forbundet med søvnen. Vi har begge haft stor glæde af slyngevuggen med vuggemotor og vi var overbeviste om, at vuggemotoren også kunne hjælpe familier med lignende behov hjemme i Danmark. Derfor stiftede vi Membantu og introducerede vuggemotoren i Danmark.

Membantu

Vores mission

 Vi ønsker at understøtte dig som forælder, til at få lidt mere plads og overskud i hverdagen – og give dig mulighed for at nyde din lille baby endnu mere.

Vores løfte

Vi sælger udelukkende produkter, som vi kan stå inde for og som vi selv ville bruge derhjemme. 

Vores idé

Vi er selv forældre til tvillinger og en dreng med refluks. Vi kender alt til de udfordringer der følger med, når en lille ny baby har problemer med at falde i søvn.

Vi har hjulpet flere end 4.000 børn til en bedre søvn

Trustpilot stjerner

TrustPilot-Score: Fremragende

Sig hej til Membantu

Vi elsker at høre fra alle vores brugere og kunder. Har du spørgsmål, kommentarerer eller bare et godt råd, som du vil dele med alle andre – så send os gerne en mail eller ring til os på +45 93 90 68 91.

Eva Membantu

Eva Jacobsen

Co-founder

Mail: ej@membantu.dk

Stephanie Meilsøe

Co-founder

Mail: slm@membantu.dk 

Vi støtter

Mødrehjælpen har lanceret et nyt site til gravide og småbørnforældre, der kan give troværdig viden og svar på de mange spørgsmål, der melder sig, når forældreskabet står for døren. Alle børn fortjener en god start på livet fyldt med kærlighed, omsorg og tryghed. Membantu støtter engodstart.dk, som er med til at understøtte en god barndom for alle børn i Danmark. De første 1.000 dage af et barns liv har afgørende betydning for dets trivsel og udvikling senere i livet. Alt indholdet på sitet er produceret i samarbejde med dygtige jordemødre, sundhedsplejersker, socialrådgivere og andre fagfolk, både i og uden for Mødrehjælpen.

 

Hos Membantu ønsker vi at passe godt på Jorden til gavn for både nuværende og kommende generationer. Vores slyngevugge er derfor fremstillet af 100% økologisk bomuld, ligesom vi støtter Miljøvenlig Pakning, så vi passer bedst på den jord vi alle skal dele.

 

En god start
Miljøvenlig pakning

Kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe!

Skriv til os på: info@membantu.dk eller ring på: +45 93 90 68 91 alle hverdage mellem kl. 09.00-14.00. (Lukket d.04+05.august).

Membantu Deutschland 🇩🇪
Membantu Sverige 🇸🇪

Levering
Bestil inden kl.10.00 i hverdagene og få afsendt din pakke samme dag. Det er også muligt at afhente på vores kontor efter aftale.

M E M B A N T U ApS
CVR 39332140
3540 Lynge, Danmark

Nyhedsbrev

0
Din kurv