Lær os at kende

MEMBANTU er startet af forældre til forældre!

Ideen om en vuggemotor til slyngevuggen

MEMBANTU er startet af Stephanie og Eva, der begge oplevede et stort behov for et ekstra sæt hænder i deres børns første leveår.

Eva fordi hun fik tvillinger, og hvis hun var alene med begge børn, og de var kede af det på samme tid, var det svært at lade den ene være ked af det, mens man trøstede den anden. Tvillingerne var begge glade for at ligge i slyngevuggen, og det gav dem tryghed og ro. Særlig Evas dreng, der led af refluks, havde gavn af slyngevuggens bevægelser, der lindrede hans smerter. 

Stephanie fordi hendes dreng havde svært ved at finde ro og falde i søvn. Han fandt ro i slyngevuggen og dens vuggende bevægelser. Med hjælp fra vuggemotoren blev der også tid til at få klaret diverse gøremål i hjemmet, imens hendes søn sov lur.

Vi ønskede begge selvfølgelig at være så meget sammen med børnene som muligt og give dem så meget menneskelig kontakt, som vi kunne. Vi havde begge altid forestillet os, at vi ville være fuldstændig nærværende og 100 procent opmærksomme, men praktikken og overskuddet gjorde det til tider umuligt.

Vi er overbeviste om, at forældre med et lignende behov, vil have stor gavn af vuggemotoren. Derfor har vi stiftet MEMBANTU, som udlejer og sælger vuggemotorer samt slyngevugger.

Membantu

Vores mission

 Vi ønsker at understøtte dig som forælder, til at få lidt mere plads og overskud i hverdagen – og give dig mulighed for at nyde din lille baby endnu mere.

Vores løfte

Vi sælger udelukkende produkter, som vi kan stå inde for og som vi selv ville bruge derhjemme. 

Vores idé

Vi er selv forældre til tvillinger og en dreng med refluks. Vi kender alt til de udfordringer der følger med, når en lille ny baby har problemer med at falde i søvn.

Vi har hjulpet flere end 1.000 børn til en bedre søvn

Trustpilot stjerner

TrustPilot-Score: Fremragende

Sig hej til Membantu

Vi elsker at høre fra alle vores brugere og kunder. Har du spørgsmål, kommentarerer eller bare et godt råd, som du vil dele med alle andre – så send det til os.

Eva Jacobsen

Co-founder

Mail: ej@membantu.dk

Stephanie Meilsøe

Co-founder

Mail: slm@membantu.dk 

En bedre verden

Hos Membantu ønsker vi at passe godt på Jorden til gavn for både nuværende og kommende generationer. Vores slyngevugge er derfor fremstillet af 100% økologisk bomuld, ligesom vi støtter Miljøvenlig Pakning, så vi passer bedst på den jord vi alle skal dele.

Miljøvenlig pakning

Info

MEMBANTU ApS

Smedevangen 4
DK - 3540 Lynge
info@membantu.dk

CVR: 39332140

Kontakt

1 + 2 =

0
Din kurv