OM MEMBANTU

MEMBANTU er startet af Stephanie og Eva, der begge oplevede et stort behov for et ekstra sæt hænder i deres børns første leveår. 
Eva fordi hun fik tvillinger, og hvis hun var alene med begge børn, og de var kede af det på samme tid, var det svært at lade den ene være ked af det, mens man trøstede den anden. Tvillingerne var begge glade for at ligge i slyngevuggen, og det gav dem tryghed og ro. Særlig Evas dreng, der led af refluks, havde gavn af slyngevuggens bevægelser, der lindrede hans smerter. 
Stephanie fordi hendes dreng havde svært ved at finde ro og falde i søvn. Han fandt ro i slyngevuggen og dens vuggende bevægelser. Med hjælp fra vuggemotoren blev der også tid til at få klaret diverse gøremål i hjemmet, imens hendes søn sov lur. 

Vi ønskede begge selvfølgelig at være så meget sammen med børnene som muligt og give dem så meget menneskelig kontakt, som vi kunne. Vi havde begge altid forestillet os, at vi ville være fuldstændig nærværende og 100 procent opmærksomme, men praktikken og overskuddet gjorde det til tider umuligt.

Vi er overbeviste om, at forældre med et lignende behov, vil have stor gavn af vuggemotoren. Derfor har vi stiftet MEMBANTU, som udlejer og sælger vuggemotorer.

Om Membantu - Bedre søvn til babyer.