Metal mod metal

Vigtig information vedr. sikkerhedsstyrelsen nye udmeldinger omkring problematikken ved metal mod metal

Info vedr. metaldele

 

Over de seneste ni år har Sikkerhedsstyrelsen registeret 40 henvendelser, hvor børn har fået metalsplinter i øjnene ved brug af bl.a. fuglereder, sansegynger og slyngevugger. Derfor har de valgt at sætte fokus på dette, så hhv. producenter og forbruger bliver bekendt med denne risiko ved brug af produkter hvor metal mod metal indgår.

Ingen børn skal have metalsplinter i øjnene! Alle vores produkter lever op til gældende lovkrav og vi er på nuværende tidspunkt ikke bekendt med nogen tilfælde, der involverer øjenskader ved brug af vores produkter.  Vi ønsker naturligvis at imødekomme denne problematik, så denne risiko bliver elimineret. Vi har derfor udviklet et krogcover i plast, som vi monterer på alle solgte vuggemotorer. Har du allerede købt en vuggemotor hos os, kan du bestille en gratis på vores webshop. Du betaler blot forsendelsen.

Har du spørgsmål, så skriv til info@membantu.dk – vi vil rigtig gerne hjælpe!

Montering af fjederpose – vuggemotor

Vores fjedre kommer med en ekstra lang fjederpose. Vi anbefaler, at du afskærmer både fjeder og metalophæng ved at binde fjederposen  omkring vuggemotorens nederste ophæng.

Montering af fjederpose – karmbesalg

Monter fjederens stofpose over karmbeslagets karabinhage.

Slyngevuggen

Vores nyeste model af slyngevugger kommer allerede med et ophæng isoleret med gummi. Det samme gælder vores stativer.

Anvend baldakinen / et let stykke stof

Slyngevuggens baldakin fungerer også som ekstra beskyttelse. Har du ikke baldakinen, kan du anvende et let stykke stof.

Kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe!

Skriv til os på: info@membantu.dk eller ring på: +45 93 90 68 91 alle hverdage mellem kl. 09.00-14.00. (Lukket d.04+05.august).

Membantu Deutschland 🇩🇪
Membantu Sverige 🇸🇪

Levering
Bestil inden kl.10.00 i hverdagene og få afsendt din pakke samme dag. Det er også muligt at afhente på vores kontor efter aftale.

M E M B A N T U ApS
CVR 39332140
3540 Lynge, Danmark

Nyhedsbrev

0
Din kurv