Handels- og lejebetingelser

Læs nedenstående grundigt og skriv endelig hvis du har spørgsmål.

1.0 Betaling

 • Du kan betale med Mobilepay, Visa/Dankort og Mastercard. Kreditkortgebyr betales af køber.
 • Alle priser er inkl. moms.
 • Der tages forbehold for udsolgte varer. tastefejl, etc.
 • Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

2.0 Levering

 • Det koster 49/59 DKK at få levering til GLS pakkeshop & 59/69 DKK at få private delivery.
 • Du modtager din motor senest fem hverdage efter betalingen er modtaget medmindre andet er oplyst.
 • Du modtager den nødvendige leveringsinformation på mail.
 • For levering i udlandet kontakt os på mail.

Membantu ApS er ikke ansvarlig for manglende eller forsinket opfyldelse af aftaler, der skyldes force majeure, som ligger udenfor Membantu ApS’ kontrol, og som vil kunne forsinke eller forhindre leveringen af en vare. Den dertil udskudte leveringstid anses i enhver henseende for rettidig.

Vigtig info om Covid-19

Vi sender lige nu pakker som normalt med leveringstid på 1-3 dage. Vores allesammens sikkerhed er højt prioriteret, og vi sørger naturligvis for at vaske og afspritte hænder før vi håndterer ordrer. Alle returpakker ligger i karantæne i minimum 2 dage, så forvent lidt ekstra behandlingstid, hvis du returnerer lejemotorer.

3.0 Fortrydelsesret

Du kan fortryde dit køb indenfor 14 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse af varen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@membantu.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

BEMÆRK at udlejning ikke er omfattet af 14 dages fortrydelsesret. 

4.0 Returnering ved fortrydelse

Du skal sende din vare retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse.

Du kan bestille en returlabel her: https://return.shipmondo.com/membanturetur – husk at udfylde og vedlægge en returseddel.

Ved returnering og fortrydelse bærer du det fulde ansvar for, at produktet er pakket forsvarligt, da du bærer ansvaret for produktet fra modtagelse til varen er leveret på returadressen.

Manglende original emballage kan udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

5.0 Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der forventes, når varen har været pakket ud. Varen må ikke have været taget i brug. Ved køb af vuggemotor og slyngevugge er det dog tilladt at afprøve den i 14 dg.

Hvis varen er anvendt udover hvad der er beskrevet ovenfor eller anvendt i strid med manualen, betyder det, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens værdi.

6.0 Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Når vi har modtaget pakken, refunderes det aktuelle beløb til det betalingskort, der er anvendt til betalingen. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

7.0 Hvis du fortryder købet

Du kan bestille en returlabel her: https://return.shipmondo.com/membanturetur – husk at udfylde og vedlægge en returseddel.

8.0 Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Membantu ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

9.0 Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@membantu.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 21. jan 2021

Lejebetingelser

10.0 Lejeperiode

Lejeperioden træder i kraft, den dag lejemotoren bestilles. Lejeperioden fornys automatisk efter 30 dg. fra ordren er gennemført. Fornyelsesperioden er månedlig.

11.0 Opsigelse

Hvis du ønsker at opsige din lejeaftale, skal du logge ind på www.membantu.dk/min-konto. Under punktet Subscriptions, skal du trykke ‘cancel’ inden den næste fornyelsesperiode. Motoren skal herefter være i hænde hos Membantu senest 10 dage efter lejeperioden er udløbet.

Depositummet på 1.500 kr. tilbagebetales når vuggemotoren er i hænde hos Membantu.

Såfremt vuggemotoren modtages senere end den betalte leje, kan lejer risikere at noget af depositummet ikke tilbagebetales.

12.0 Lejers forpligtigelser

 • Lejer er forpligtiget til at behandle vuggemotoren med omhu og give os øjeblikkelig besked på leje@membantu.dk., såfremt eventuelle defekter eller skader opstår.
 • Hvis vuggemotoren er groft misvedligeholdt ved returnering, refunderes det fulde depositum ikke.
 • Hvis vuggemotoren mod forventning skulle gå i stykker i lejeperioden, skal lejer øjeblikkelig sende en mail med besked herom til leje@membantu.dk.
 • Hvis lejer mister vuggemotoren, trækkes det fulde depositum.
 • Lejer skal opdatere sine oplysninger på www.membantu.dk/min-konto, såfremt lejer får nyt betalingskort. 

13.0 Returnering ved lejeperiodens ophør

Ved lejeperiodens ophør sendes vuggemotoren i den originale indpakning. Der bestilles en returlabel via flg. link: https://return.shipmondo.com/membanturetur, som efterfølgende printes og placeres på pakken. Husk at udfylde og vedlægge en returseddel

Vuggemotoren returneres i funktionsdygtig stand medmindre andet er oplyst.

Depositummet tilbagebetales når vuggemotoren er i hænde hos Membantu Aps.

 

Lejebetingelserne er senest opdateret den 21. januar 2021

Info

MEMBANTU ApS
Smedevangen 4
DK - 3540 Lynge
info@membantu.dk

CVR: 39332140

Membantu Deutschland
Membantu Sverige

Levering 🚚💨
Bestil inden kl.10.00 i hverdagene og få afsendt din pakke samme dag. Det er også muligt at afhente på vores kontor efter aftale.

Kundeservice

Du kan betale med:

Kontakt

10 + 1 =

0
Din kurv