Vælg en side

Blog

Vi laver løbende forskellige beretninger i samarbejde med både relevante fagpersoner, men også andre forældre, der har interessante historier og erfaringer vedr. søvn. Vi håber, at du kan finde inspiration eller drage nytte af indlæggene.

01 - Brug af vuggemotor

– Af Sine Ditlev Bihlet, Søvnplejersken

Der findes endnu ikke nogen officielle anbefalinger, der anbefaler eller fraråder brug af slyngevugger eller vuggemotorer i Danmark. Det findes ikke, da der ikke er tilstrækkelig forskning på området. 

Læs mere

02 - Tips til bedre søvn

Af Sine Ditlev Bihlet, Søvnplejersken

Barnet trives med faste rammer og rutiner. At gøre noget bestemt og det samme hver gang barnet skal puttes, giver forudsigelighed for barnet. Barnet ved herved hvad der skal ske og dette skaber tryghed for barnet.

Læs mere

03 - Vug din baby

– Af Camilla Ejsing, børneergoterapeut

Når vi vugger baby op og ned fører det derfor ofte til at deres puls sænkes, de falder til ro og ofte også videre til søvn. Søvn er et af de basale behov og er derfor en vigtig faktor for trivsel og udvikling.

Læs mere

04 - Erfaring med vuggemotor

– Af Ditte Gimm, Blogger

En dag i mødregruppen faldt snakken på slyngevuggen og på, hvor fantastisk den var. Jeg fik sagt at jeg desværre ikke rigtig oplevede den effekt, som de andre oplevede. De spurgte ind til om jeg mon vuggede “vildt nok”, da de havde erfaring med, at der virkelig skulle vugges kraftigt op og ned.

Læs mere

05 - Lykken er.. en motor til..

Af ejerne af Plakatdyr.dk

Lykken er.. en motor til slyngevuggen! Slyngevuggen virkede rigtig fin, og Ida-Marie lukkede hurtigt øjnene i, men så snart vi stoppede vugningen og de bløde bevægelser, slog hun øjnene op med det samme, som om hun tænkte: ”Hvorfor i alverden stoppede du??”.

Læs mere

06 - Personlig beretning

– Af Sanne K. Christensen, Jordemoder

Vera har fra dag 1 i sit liv sovet sparsomt dag og nat. Hun har tilsyneladende ikke brug for lige så meget søvn som os andre. Hun har hele tiden haft mange opvågninger, og derfor har vi også prøvet forskellige strategier for at hjælpe hende videre i søvnen, og helt ærligt også for at få noget sammenhængende søvn selv.

Læs mere

En brugers fortælling

– Af Pernille, Tidl. bruger af Membantu’s vuggemotor

En brugers fortælling

Af Matilde, Tidl. bruger af Membantu’s vuggemotor

Altid på udkig efter nye emner!

Går du selv med tanker eller viden, som du tænker andre forældre kunne have glæde af at læse, vil vi meget gerne høre fra dig. Vores ønske er at sprede så meget viden og hjælp, så livet som forældre bliver endnu mere vidunderligt!

Send gerne en mail til: info@membantu.dk 

Vi vil meget gerne høre fra dig. 

“Små børn sover i bølger af 30-45 minutters varighed, og det er derfor ikke så underligt, at de vågner flere gange i løbet af en nat”

Andres oplevelser

Når man køber nye produkter til ens baby betyder andres erfaringer meget. Læs om de mange andre forældres oplevelse med vores produkter og vores service. Vores kunders tilfredshed betyder rigtig meget for os, og vi ønsker at gøre vores bedste for at dette opnås.

Har du ønsker eller forslag til forbedringer af vores produkter eller service hører vi meget gerne fra dig. Send endelig en mail til info@membantu.dk

TrustPilot-Score: Fremragende

Info

MEMBANTU ApS

DK - 3450 Allerød
info@membantu.dk

CVR: 39332140

Kontakt

10 + 15 =

0
Din kurv